جستجو در مقالات دانشگاهی و کتب استادان دانشگاه فردوسی مشهد
صفحه اصلی
لیست مقالات استادان
جستجو های اخیر
بیشترین جستجو
تماس با ما
بازگشت به فرم جستجو »
نمایش نتایج جستجو برای
موضوع : علوم و صنایع غذایى
زبان مقاله: فارسی
کلمات کلیدی: ماست چکیده
موارد یافت شده: 1
1 -
بررسی تاثیر استفاده از پکتین، صمغ دانه های مرو و ریحان بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست چکیده بدون چربی
(چکیده)
لینک های پیشنهادی
سایت اصلی دانشگاه فردوسی مشهد
سایت خبری دانشگاه فردوسی مشهد
بانک مقالات همایش های دانشگاه
سایت خبری مرکز دانلود
30 جستجوی اخیر
تعالی سازمانی
تعالی سازمانی
تعالی سازمانی
نانو
گرمایش از کف
ناحیه جذب
لطفعلی پور
لطفعلی پور
لطفعلی پور
لطفعلی زاده
ناصریان
وکیلی
دانش مسگران
دانش
مسئولیت اجتماعی
معماری
مهندسی عمران
تحلیل گرافیکی داده های چند
ایزانلو
احسنی
رضایی نیک
اخلاق حرفه ای
کیمیایی
مهرداد فتحی
فتحی
الگوی کشت
شهریاری
بررسی اثربخشی مشاوره گروهی
تستوسترون
risk management